תמונות פועלים באדום אדום עולה חדשות הפועל ת"א - כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8

פורום השדים האדומים

הפועל תל אביב - אלופת המדינה ומחזיקת גביע המדינה 09/10 !
עכשיו 06 ספטמבר 2010, 19:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תנאי מגרש
הודעהפורסם: 09 מרץ 2010, 03:54 
אני רוצה להזכיר שבאליפות האחרונה שלנו הגענו לפ"ת נגד מכבי פ"ת נתנו משחק ענק וניצחנו 5-1 אם אני זוכר נכון אני בייחוד זוכר את הריצה של פישונט אחרי הגול ואת בלילי משום מה.
במשחק מול הפועל פ"ת ניצחנו שלוש אפס כשהם היו המועמדים לקחת מאיתנו את האליפות נתנו שם תצוגה אדירה לא רק של הקבוצה במשחק הכי טוב של תינוקות קשטן אלא גם הקהל היה בטירוף פוצצנו את היציעים שלנו והיו עוד כמה אוהדים בטירוף בצד של פ"ת.
אלה הם המשחקים שבהם לוקחים אליפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2010, 06:42 
לקבוצה שלנו יש סגנון משחק מאד מוגדר שהוא פגיע ביותר לתנאי מגרש ו/או הגנה צפופה.

זה המצב וכנראה שהוא בלתי ניתן לשינוי עם צוות האימון וצוות השחקנים הנוכחיים. ראינו את בצורה הכי ברורה בקזן. כל הדיבורים על התאמת צורת המשחק לתנאי המגרש התבררו כבלתי רלבנטיים. הקבוצה לא יודעת (לא יכולה?) לשחק אחרת.

התגובה שלי היא עוד מאמץ שנעזוב את ה״אכלו לי שתו לי״. הגיע הזמן שנתבונן על עצמנו בעיניים פקוחות ונבין שהבעיות מתחילות מאצלנו. מותר ואפילו צריך לבחון ולבקר אותן. רק ארגון שיודע לתחקר וללמוד מהשגיאות של עצמו יכול להצליח. 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2010, 08:32 
צריך להפריד בין דברים.
במגרש אתמול הפועל שיחקה משחק דומה לקאזאן.
כלומר, הפועל לא ערוכה למשחקים במגרש ברמה הזו. ולצערי, זו בעיה של גוטמן.
הפספוס בקאזאן שהוציא גם את העוקץ מהמשחק השני (נניח שהיינו מפסידים רק 1:0, המשחק השני היה נראה אחרת ומותשי הדרבי היו מוצאים עוד כוחות).

אבל זו אינה הסיבה היחידה:
1 יתכן שהפועל וחיפה (נתניה) מראות, כמו מנצ'סטר וצ'לסי ואפילו קליבלנד, שיש גם תקופות בינוניות.
2 התרומה של נאתכו היא גם שהוא מעין מאמן על המגרש. לא מסירות, גם הכוונת השחקנים והמשחק. למרות זאת, מעריך שגם איתו התמונה אתמול היתה דומה.
3 צורם לי כבר מזה זמן שליותר מדי שחקנים בהפועל שבקושי ספרו אותם בקיץ ככוכבים מתאים רק אירופה וחוזה כפול לפחות. היום זה בלט בעיקר בקישור ההתקפי - שכטר, ורמוט וזהבי לא הגיעו והייתי מיעץ לכל שחקני הפועל, למעט אניימה, קודם כל לתת עונה-שתים שלמות טובות ככוכבים וכולל אליפות אלא אם רוצים להסתכן להתחרות עם הקריירה ב-חו"ל של טועמה. ובן סהר (חייב לחזור בדחיפות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2010, 10:59 
לדעתי, תנאי-מגרש, תנאי-מזג-אוויר, עזיבה-של-שחקן-מפתח הן הסיבות בגללן לדעתי שחקן כמו ורמוט לא יצליח בחו"ל, כפי שלא הצליח בהרפתקאה הקודמת שלו בגנק. גילי ורמוט הוא שחקן סופר כישרוני, שנתן העונה הצגות בלתי נשכחות.
אבל, שינויים סביבתיים משפיעים על יכולתו באופן קיצוני: אם זה מזג-האוויר ותנאי-המגרש בקאזאן, אם אלה תנאי המגרש באורווה, אם זה מחסור בשחקן מוביל כדור כשרוני לצידו (נמה, נאתכו) ועוד.
ייתכן שמה שרשמתי על ורמוט, יהיה נכון גם לגבי שכטר.
לעומת זאת - בחיפה ישנם שחקנים שלדעתי הם פחות כשרוניים, אך הם יודעים לתפקד בתנאים שונים ומתאימים את עצמם לנסיבות שונות. הרי הכדור היה קופצני תמיד במגרש העלוב באורווה, גם כשחיפה ניצחה את מכבי-פ"ת 1:0 דחוק לאחרונה. אבל שחקני חיפה לא ניסו לכפות את המשחק הרגיל שלהם במגרש הזה. לעומתם, ורמוט ושכטר - בכל מגרש ובכל מזג-אוויר - מנסים לשחק באותו אופן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2010, 13:12 
סמל אישי של המשתמש
גם העונה חיפה היתה קרובה לתיקו כמה פעמים ורק המזל נתן לה נצחון

זה קרה מול אשדוד בלפני שבועיים
זה קרה גם בתחילת העונה שחיפה ניצחה 2:1 בדקה ה-90 משער של ארביטמן (מול עכו?)

כך שגם אימפריה מועדת לפעמים
75% אחוזי הצלחה הם יפים ושוים אליפות בעונה רגילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2010, 13:14 
nirog כתב:

זאת לא עונה רגילה.
זאת עונה עם הרבה קבוצות פח בגלל המעבר החד מ-12 ל-16 קבוצות ולכן 75% לא אמורים להספיק לאליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2010, 13:20 
שלוש שעות לפני המשחק נערך אימון של בית הספר לכדורגל של הפועל פתח תקווה על הדשא שבו נערך המשחק.

קצת מוזר הייתי אומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2010, 17:18 
בני12 כתב:
nirog כתב:

זאת לא עונה רגילה.
זאת עונה עם הרבה קבוצות פח בגלל המעבר החד מ-12 ל-16 קבוצות ולכן 75% לא אמורים להספיק לאליפות.

בדיוק!

בליגה כזאת אתה צריך לנצח כמעט כל משחק.

אם במחזור ה-25 יש 9 משחקים שלא ניצחנו !!!! זה גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2010, 17:53 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:

הם לא שוים אפילות. אלה אחוזים נאים אבל לא מטורפים.
בליגה חלשה כמו של השנה צריך להראות עליונות מוחלטת על כל קבוצות הפח. חיפה היא היחידה מבין הגדולות שעשתה את זה... הפועל רק קרובה אליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2010, 19:42 
אוהד ותיק כתב:

זה המצב וכנראה שהוא בלתי ניתן לשינוי עם צוות האימון וצוות השחקנים הנוכחיים. ראינו את בצורה הכי ברורה בקזן. כל הדיבורים על התאמת צורת המשחק לתנאי המגרש התבררו כבלתי רלבנטיים. הקבוצה לא יודעת (לא יכולה?) לשחק אחרת.

התגובה שלי היא עוד מאמץ שנעזוב את ה״אכלו לי שתו לי״. הגיע הזמן שנתבונן על עצמנו בעיניים פקוחות ונבין שהבעיות מתחילות מאצלנו. מותר ואפילו צריך לבחון ולבקר אותן. רק ארגון שיודע לתחקר וללמוד מהשגיאות של עצמו יכול להצליח. 

אני רק אוסיף:
מי שרואה את מכבי חיפה, רואה קבוצה אולי פחות מבריקה מהפועל בחלקים מסוימים מהמשחקים, אבל רואה קבוצה שמבחינת עמידה על המגרש, הנעת כדור (כן, מה שאתם שומעים) ולחץ על היריב עולה על הפועל בדרגה. להפועל יש הרבה כשרון בקבוצה (שהולך ומצטצמצם אחרי כל פציעה ושחרור שחקנים).
חיפה יודעת להתפרש על המגרש ולהניע כדור בצורה שקבוצות נגדה לא מגיעות כמעט למצבים כי הם לא מחזיקות בכדור.
הפועל אתמול הובילו 0:1 וכרגיל במצבים האלה, בעשר דקות האחרונות, פאניקה. אין החזקת כדור, אין תנועה בלי כדור. רק הרחקות סתמיות קדימה ונסיון להסתמך על הכשרון של ורמוט ושכטר. ברור שברב הפעמים יהיה בסדר, בטח בליגה הזו. מי שראה את המשחק של חיפה נגד מכבי פ"ת לפני חודש באורווה, ראה שעל אותו משטח, נגד קבוצה יותר טובה, חיפה החזיקה בכדור 70% מהזמן והגיעה ל5-6 מצבים של 100%. אחרי שהם כבר הבקיעו, נשארו בערך 20 דקות, הם העבירו אותם בהחזקת כדור תוך כדי הקפדה תמיד על לפחות 2 אופציות מסירה. זה הכדורגל שלהם וזה מה שמבדיל אותם מהפועל.
הפועל קבוצה מצוינת, שלא תטעו, אבל קבוצה שבנויה על הכשרון שלה. בשנייה שאתה עולה עם שחקן כמו מנטש, שחקן שבאמת, עם כל הכבוד, לא מסוגל לתת פס, ולא מסוגל להשתתף בהנעת כדור איכותית קדימה, אתה מפחית את הסיכוי להגיע לשער של היריב. כרגיל, כמו בכל משחק שמנטש פותח, הוא מוחלף בהפסקה והפועל נראים טיפה יותר טוב, אבל כנראה שאתמול זה לא הספיק. להפועל אין השקט שיש לחיפה להמשיך ולשחק את המשחק הרגיל גם ב-10 דקות האחרונות שמובילים בשער אחד. אז נגד סכנין שגם היתה פאניקה זה עבר, אתמול לא.
זו הסיבה שתנאי מגרש כמו בפ"ת משפיעים פחות על קבוצה כמו חיפה מאשר על קבוצה כמו הפועל וזו גם הסיבה שהסיכוי של הפועל לחטוף גול בדקות האחרונות, גבוה יותר מזה של חיפה. זה לא אומר שזה תמיד יקרה וזה לא אומר שחיפה חסינים מפני גולים כאלה, אבל הסיכויים איתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2010, 20:52 
nirog כתב:

אתה מדגיש כמה אין לך מושג.
יש הבדל בין ליגה של 16 לבין ליגה של 12.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2010, 20:58 
סמל אישי של המשתמש
לב ארי כתב:
nirog כתב:

יש הבדל בין ליגה של 16 לבין ליגה של 12
.

אולי אתה מדגיש כמה שאתה מתקשה בקריאה?
כתבתי במפורש: "שווים אליפות בעונה רגילה"

העונה לא רגילה גם בגלל ההצלחה הבלתי הגיונית של חיפה וגם בגלל הגדלת הליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2010, 21:01 
סמל אישי של המשתמש
נו,
ולכן ה75% האלה לא רלוונטים לכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2010, 21:04 
nirog כתב:
לב ארי כתב:
nirog כתב:

יש הבדל בין ליגה של 16 לבין ליגה של 12
.

אולי אתה מדגיש כמה שאתה מתקשה בקריאה?
כתבתי במפורש: " שווים אליפות בעונה רגילה "

העונה לא רגילה גם בגלל ההצלחה הבלתי הגיונית של חיפה וגם בגלל הגדלת הליגה

תקרא מה בני12 כתב לך.
אולי זה יעזור לך להבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2010, 21:05 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
נו,
ולכן ה75% האלה לא רלוונטים לכלום.

לא רלוונטיים כיון שהפועל לא ראשונה
רלוונטיים לכך שהפועל לא ניצחה רק את קבוצות הפח אלא הפסידה העונה רק למכבי חיפה (הטובה בעשור האחרון)

(זאת למרות תיקו מבישים מול קבוצות ששוות ליגה לאומית (עכו והפ"ת)).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2010, 21:06 
סמל אישי של המשתמש
תגיד לי,
עזוב אחרים,
אתה מבין מה הנקודה שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2010, 21:07 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
תגיד לי,
עזוב אחרים,
אתה מבין מה הנקודה שלך?

אני הבנתי
סגירת דיון (מבחינתי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2010, 21:08 
סמל אישי של המשתמש
אז מה היא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2010, 22:52 
redrony כתב:
אוהד ותיק כתב:

אני רק אוסיף:
מי שרואה את מכבי חיפה, רואה קבוצה אולי פחות מבריקה מהפועל בחלקים מסוימים מהמשחקים, אבל רואה קבוצה שמבחינת עמידה על המגרש, הנעת כדור (כן, מה שאתם שומעים) ולחץ על היריב עולה על הפועל בדרגה. להפועל יש הרבה כשרון בקבוצה (שהולך ומצטצמצם אחרי כל פציעה ושחרור שחקנים).
חיפה יודעת להתפרש על המגרש ולהניע כדור בצורה שקבוצות נגדה לא מגיעות כמעט למצבים כי הם לא מחזיקות בכדור.
הפועל אתמול הובילו 0:1 וכרגיל במצבים האלה, בעשר דקות האחרונות, פאניקה. אין החזקת כדור, אין תנועה בלי כדור. רק הרחקות סתמיות קדימה ונסיון להסתמך על הכשרון של ורמוט ושכטר. ברור שברב הפעמים יהיה בסדר, בטח בליגה הזו. מי שראה את המשחק של חיפה נגד מכבי פ"ת לפני חודש באורווה, ראה שעל אותו משטח, נגד קבוצה יותר טובה, חיפה החזיקה בכדור 70% מהזמן והגיעה ל5-6 מצבים של 100%. אחרי שהם כבר הבקיעו, נשארו בערך 20 דקות, הם העבירו אותם בהחזקת כדור תוך כדי הקפדה תמיד על לפחות 2 אופציות מסירה. זה הכדורגל שלהם וזה מה שמבדיל אותם מהפועל.
הפועל קבוצה מצוינת, שלא תטעו, אבל קבוצה שבנויה על הכשרון שלה. בשנייה שאתה עולה עם שחקן כמו מנטש, שחקן שבאמת, עם כל הכבוד, לא מסוגל לתת פס, ולא מסוגל להשתתף בהנעת כדור איכותית קדימה , אתה מפחית את הסיכוי להגיע לשער של היריב. כרגיל, כמו בכל משחק שמנטש פותח, הוא מוחלף בהפסקה והפועל נראים טיפה יותר טוב, אבל כנראה שאתמול זה לא הספיק. להפועל אין השקט שיש לחיפה להמשיך ולשחק את המשחק הרגיל גם ב-10 דקות האחרונות שמובילים בשער אחד. אז נגד סכנין שגם היתה פאניקה זה עבר, אתמול לא.
זו הסיבה שתנאי מגרש כמו בפ"ת משפיעים פחות על קבוצה כמו חיפה מאשר על קבוצה כמו הפועל וזו גם הסיבה שהסיכוי של הפועל לחטוף גול בדקות האחרונות, גבוה יותר מזה של חיפה. זה לא אומר שזה תמיד יקרה וזה לא אומר שחיפה חסינים מפני גולים כאלה, אבל הסיכויים איתם.

בגדול אני מסכים איתך רק שההבדל הוא שהפועל עלתה אתמול במצב של מינוס 12 מה שהוביל לחילופים ההיסטריים של גוטמן ולציוותים לא ברורים בגלל האין ספסל ובסוף למצב שאחרי הגול שלנו לא היה לנו קישור אחורי שמסוגל להחזיק כדור ולעצור את ההתקפות של פ"ת לפני שהם מגיעים לרחבה שלנו.
לחיפה ביתרון שיש לה יש את הפריבליגיה לעלות רגועים למשחקים ויש להם ספסל שלא מצריך שינוי מערך ופירוק כל המבנה הקבוצתי.
אני מתאר לעצמי שעם ביבראס היינו מסיימים ב 1:0 כי גוטמן לא היה מגיע למצב של ידין מגן ימני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2010, 23:02 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
אז מה היא?

חלאס, רק ניסה להגיד שלדעתו העונה שלנו היא סה"כ טובה למרות כל הביקורות.
אני לא לגמרי מסכים איתו בדיוק בגלל מה שכתב בני12 אבל זו דעתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2010, 23:47 
אבי כתב:
redrony כתב:
אוהד ותיק כתב:

אני רק אוסיף:
הפועל קבוצה מצוינת, שלא תטעו, אבל קבוצה שבנויה על הכשרון שלה. בשנייה שאתה עולה עם שחקן כמו מנטש, שחקן שבאמת, עם כל הכבוד, לא מסוגל לתת פס, ולא מסוגל להשתתף בהנעת כדור איכותית קדימה , אתה מפחית את הסיכוי להגיע לשער של היריב. כרגיל, כמו בכל משחק שמנטש פותח, הוא מוחלף בהפסקה והפועל נראים טיפה יותר טוב, אבל כנראה שאתמול זה לא הספיק. להפועל אין השקט שיש לחיפה להמשיך ולשחק את המשחק הרגיל גם ב-10 דקות האחרונות שמובילים בשער אחד. אז נגד סכנין שגם היתה פאניקה זה עבר, אתמול לא.

בגדול אני מסכים איתך רק שההבדל הוא שהפועל עלתה אתמול במצב של מינוס 12 מה שהוביל לחילופים ההיסטריים של גוטמן ולציוותים לא ברורים בגלל האין ספסל ובסוף למצב שאחרי הגול שלנו לא היה לנו קישור אחורי שמסוגל להחזיק כדור ולעצור את ההתקפות של פ"ת לפני שהם מגיעים לרחבה שלנו.
לחיפה ביתרון שיש לה יש את הפריבליגיה לעלות רגועים למשחקים ויש להם ספסל שלא מצריך שינוי מערך ופירוק כל המבנה הקבוצתי.
אני מתאר לעצמי שעם ביבראס היינו מסיימים ב 1:0 כי גוטמן לא היה מגיע למצב של ידין מגן ימני.

זה לא קשור לספסל של חיפה או למצב בטבלה, זה קשור לשיטת המשחק שלהם, לצורה שהם מניעים כדור ומתפרשים במגרש. גם נגד סכנין, עם ביבראס, לפני שחיפה ניצחו, היתה פאניקה ברבע שעה האחרונה.
רוצה עוד נתון: שהפועל לא הבקיעה העונה בחצי הראשון, היא לא ניצחה (בית"ר, מכבי פ"ת חוץ, חיפה חוץ, נתניה בית והפועל פ"ת חוץ). הפועל הכריעו העונה שני משחקים לטובתם בחצי השני (ב"ש חוץ, סכנין חוץ). הפועל מסתמכים על הכשרון, פחות על שיטת משחק והנעת כדור קבוצתית. יש באמת כמה שחקנים מאוד מוכשרים, אז יש הרבה כדורגל שוטף ופעולות יפות. מבחינת הנעת כדור נכונה והתקפית ומעבר מהגנה להתקפה, חיפה עושים את זה יותר טוב. כנ"ל לחץ בחצי המגרש של היריב.
מישהו כתב בפורום לפני שבועיים בערך, שהעונה הזאת מוכיחה שאליפות לוקחים עם הגנה. חיפה לא קבוצה הגנתית. כתוצאה משיטת המשחק של חיפה, הקבוצות נגדה כמעט לא מחזיקות בכדור וכמובן שכשאתה לא מחזיק בכדור, הסיכוי שלך להבקיע קטן. חיפה לא נותנים ליריבות שלהם לנשום ושהכדור אצלם, הם יכולים להניע שעות בלי שהיריב ייגע בו.
הפעם היחידה שראיתי העונה קבוצה שעושה את זה מול חיפה ומצליחה, היו הפועל בחצי הראשון בקריית אליעזר. הפועל לחצו אותם, לא נתנו להם לזוז וחיפה נראו אומללים. חבל שבמשחק הספציפי הזה, שחקני ההתקפה לא תיפקדו ולא תירגמו את היתרון בחצי הראשון לגולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2010, 01:23 
כבר בתחילת האשכול כתבתי ששיטת המשחק והשחקנים של חיפה פחות מושפעים מתנאי המגרש.
כך שאין לי הרבה ויכוח איתך.
ועדין קבוצה שעולה לשחק ביתרון של 9 נק' לפחות מהקבוצה שאחריה תשחק הרבה יותר רגוע, לא תעשה חילופים היסטרים, ולא תכנס לפאניקה ובונקר היסטרי כשהיא מובילה 1:0.
וזאת לעומת קבוצה במצב ההפוך שיודע שכל תוצאת תיקו גומרת לה את העונה. במיוחד עכשיו כשכבר לא נשאר הרבה מהעונה הזאת.
ואי אפשר להשוות את מה שהיה אתמול לדק' האחרונות נגד סכנין.
נגד סכנין עדיין היתה אחזקת כדור טובה ויצאנו להרבה התקפות מסוכנות שרק בגלל העייפות לא נגמרו בגול.
אתמול היה אובדן עשתונות בגלל שגוטמן עם החילופים שלו פירק את כל המערך.
אגב בכל הדוגמאות שנתת אתמול היתה הפעם הראשונה שהפועל איבדה יתרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2010, 09:53 
אבי כתב:
כבר בתחילת האשכול כתבתי ששיטת המשחק והשחקנים של חיפה פחות מושפעים מתנאי המגרש.
כך שאין לי הרבה ויכוח איתך.
ועדין קבוצה שעולה לשחק ביתרון של 9 נק' לפחות מהקבוצה שאחריה תשחק הרבה יותר רגוע, לא תעשה חילופים היסטרים, ולא תכנס לפאניקה ובונקר היסטרי כשהיא מובילה 1:0.
וזאת לעומת קבוצה במצב ההפוך שיודע שכל תוצאת תיקו גומרת לה את העונה. במיוחד עכשיו כשכבר לא נשאר הרבה מהעונה הזאת.
ואי אפשר להשוות את מה שהיה אתמול לדק' האחרונות נגד סכנין.
נגד סכנין עדיין היתה אחזקת כדור טובה ויצאנו להרבה התקפות מסוכנות שרק בגלל העייפות לא נגמרו בגול.
אתמול היה אובדן עשתונות בגלל שגוטמן עם החילופים שלו פירק את כל המערך.
אגב בכל הדוגמאות שנתת אתמול היתה הפעם הראשונה שהפועל איבדה יתרון.

שהם הבקיעו ראשונים בחצי השני אתה מתכוון. כי הם כבר איבדו פעמיים יתרון העונה.
החילופים ההיסטריים זה אספקט אחד של העניין, אבל מספיק שאני אקח אותך לעונה וחצי של גוטמן לפני העונה הזאת. תנסה להיזכר איך הפועל נראו כל פעם שהם הגיעו לסיום משחק ביתרון של שער אחד. לא יעזור, גוטמן נשאר גוטמן. יש לו העונה סגל מאוד מוכשר והפועל באמת משחקים כדורגל יפה לעיתים, אבל את התפיסה שלו של הכדורגל הוא לא שינה. בגלל זה שהולך שחקן כמו נאתכו, הוא ממשיך להתעקש על מנטש למרות שהיה ברור לכולם שהוא יוחלף בחצי כמו בכל משחק שהוא פתח העונה בהרכב לצידו של ידין (שהוא פותח במקום ידין זה משהו אחר. הוא גרזן מחליף גרזן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2010, 17:42 
אני יכול להשבע שהמגרשי אימונים בסופרלנד בראשון שאני שופט בהם הרבה הרבה יותר טובים !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2010, 17:52 
סמל אישי של המשתמש
Nahman כתב:
אני יכול להשבע שהמגרשי אימונים בסופרלנד בראשון שאני שופט בהם הרבה הרבה יותר טובים !

יפו יכולה לארח שם? :ANG1:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2010, 17:59 
nirog כתב:
Nahman כתב:

גם אם כן, אבי לוזון ביקש מהמשטרה לאשר ת'מגרש שלהם ביפו.
ככה כתוב באתר של ההתאחדות לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2010, 18:17 
סמל אישי של המשתמש
Nahman כתב:
nirog כתב:
Nahman כתב:

גם אם כן, אבי לוזון ביקש מהמשטרה לאשר ת'מגרש שלהם ביפו.
ככה כתוב באתר של ההתאחדות לפחות.

מישהו בכלל נותן להם סיכוי לעבור את הפועל (גם כמו שהפועל נראתה שלשום)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: adom4, ANTIMACCABI, Charlie, g11g, Hapoel 96, hapoel1927, idan7244, lirazgc, omered, purvis short, roish14, Satlanel, skadiv, אדום לעד, אדום עתיק, אוגוסטוס היל, אלון איל, יוליץ, סמיילית, עזרא, צור ש., תפוז אדום ו 43 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: